Grundläggande sätt att ta bort hudormarna

0
1362
Grundläggande sätt att ta bort hudormarna

Egy pormask egy nemkívánatos, a bőr sejtek ténylegesen csatlakoztatva a pórusok, a bőr. Amikor a bőr talgkörtel blokkolja a blokkolt, hogy a kimenet olyan, mint egy fehér vagy fekete pormask. A mitesszerek nem a földet, ők állnak a pigment, a bőr. Annak ellenére, hogy lehet a gond van szüksége, hogy ne nyomkodjuk a pattanásokat is mitesszerek, mert ez súlyosbíthatja az akne, ami a hegesedés. Az alábbiakban megtudhatja, hogy többet kapcsolatban, akne, például, indokait, valamint az is, hogy pontosan hogyan fog venni a harcot az ideális terápia.

Egy pormask egy eltömődött pórusok. Egy pormask kerül sor, amikor egy pórus lesz tele a faggyú a bőr, valamint a szennyeződéstől a smink más olajok! Az akne egy duzzanat, pormask, ami kialakult, például a csipet, valamint a pillér a pórusokat!

TÉRKÉP RUTIN KIFEJEZÉSEKET AKNE

TÉRKÉP RUTIN KIFEJEZÉSEKET AKNEAz egyének, az a tapasztalat, akne, valamint a tisztátalan bőr pórusai, hogy egy nagyobb termelés a felesleges faggyút a bőr. Ezzel az, hogy nem tud ennél többet enni a nagy, valamint az egészséges, kiegyensúlyozott élelmiszer -, valamint a vitaminok.

Akne, továbbá felhívta a pattanások, a népi, valamint az eredmény a gyulladás a talgkörteln. Ne feledje, ne nyomja meg! Pormask: a nyílások a faggyúmirigyek, hogy blokkolja a formáció a pórusokat. Mitesszerek jelennek meg, mint a fekete, vagy fehér dudorok a bőrön.F: ez, akne képződik (a fent leírt módon), a duzzanat váltja ki a baktériumokat, amelyek szorozza be a talgkörteln. A bőr zsíros, vörös, s végül is a fejlődés egy pattanás. Tartsa szem előtt, ne szorítsd meg!

Talgkörtel: a verejtékmirigyek vagy mirigy található, a bőr. Ezek alkotják az anyagot, faggyút. Amikor talgkörtlarnas folyó torkolatától van tiltva, akkor az akne (acnes) lehet fejleszteni. Faggyú: faggyú anyag létre a verejtékmirigyek segítenek megőrizni a bőr puha, rugalmas. Ha a bőr termel túl sok faggyú, hogy a zsíros bőr.

MI A PORMASK NÉZ KI?

MI A PORMASK NÉZ KIMitesszerek jelennek meg, mint a fekete, vagy fehér, magas területek, valamint akkor jelentkezik, ha a test hozza létre a túl sok faggyú. Talget alakult ki, hogy biztosítsa a bőrt a környezeti elemek, illetve fel általában az összes emberek. Aknebakterien (P. acnes) van valami, hogy minden ember a természetben meglévő, a bőr, azonban nem mindig duzzanata. A verejtékmirigyek kezdeni, hogy több a zsír, valamint a bőr létrehoz egy csomó a bőr sejtjei. Ha mosd meg az arcod túlzott, erős termék, így lehet, hogy az egyensúly, a bőr, ami azt jelzi, hogy a test hozza létre, még több faggyút.

Következésképpen kihívást jelent, hogy megszüntesse a mitesszerek is, hol a probléma származik a belső, sem a külső. Akne kéri a kezelést, hogy a sztrájk a probléma belülről kifelé. Az a pubertás kor sokkal történik a szervezetben, valamint a hormonok létre gyorsabb, mint a tipikus. Ezért sokkal gyakoribb, hogy a pattanások a kamaszkorban. A legtöbb eltűnése a finnek (akne) után serdülőkorban, amikor a hormonális változások csökkenteni.

Mindazonáltal, ez nem ok arra, hogy hiányzik a aknebehandling. Bár mindannyian akne érzi, hogy sok a tinik a mentálisan beteg a acnes pedig mitesszerek. Hatékony terápia körül, figyelembe véve a harcot a pattanások!

MITESSZEREK TARTÁLY VÁLT PATTANÁSOK

MITESSZEREK TARTÁLY VÁLT PATTANÁSOKAkne akkor fordul elő, amikor a pormasken, hogy a végén, hogy gyulladt. Ha a faggyúmirigyek többet termelnek, bőr olaj fokozza a növekedés a bőr sejtek. Amikor ezek préselt pórusaiban, emeli a veszélyt, a aknebakterien kiterjeszteni, mint az oka a gyulladás, a bőr, valamint egy pattanást okozhat.

Mert mitesszerek történik meg, ha a bőr már egy szabálytalan gyártása bőr sejtek, ez kihívást jelent, hogy tájékoztassa kifejezetten hogyan kell megszabadulni tőlük. Néhány kutatási tanulmány szerint az étrend hatással lehet mitesszerek, valamint a pattanások, de ez még nem bizonyított. Kiváló étrend azonban soha egy rossz tanácsot! Az alábbiakban néhány tanácsot, valamint ajánlásokat, hogy megszüntesse a mitesszerek.

Egy pár dolgot kell szem előtt tartani annak érdekében, hogy segítse, hogy megakadályozza a mitesszerek, hogy töröld meg az arcodat reggel, este. Kétszer egy nap elég volt! Bizonyos, hogy tisztítsa meg alaposan, különösen, ha a kozmetikumok, így a szerkezet nem vagy por maradt a bőr az egész estét. Ne szorítsa a szünetek a pórusokat, azok után, hogy fokozzák az akne.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here